SEDAŞ’IN ELEKTİRİK KESİNTİLERİ VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI!

564

Düzce ili genelinde iki gün etkili olan kar yağışı ile birlikte yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı.
 
Özellikle hafta sonunda yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı isyan ettirdi.
 
Kar yağışı nedeniyle Düzce’nin önemli bir kısmında meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. SEDAŞ’ın elektrik kesintileri ile şikayetlerini telefon ve mesajlarla gazetemize ileten vatandaşlar, tepkilerini dile getirdi ve SEDAŞ’a isyan etti.
 
Dondurucu soğukta elektriksiz kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, kombilerinin de çalışmadığını belirterek çocukların hastalanmasından endişe ettiklerini ve pandemi sebebiyle yerlerinden kımıldayamadıklarını artık SEDAŞ’ın Düzce’deki elektrik kesintilerinin son bulması gerektiğini dile getirdiler.
Sedaş’ın Düzce’ye yeterli yatırımı yapmadığını savunan vatandaşlar sıkca yaşanan elektrik kesintileri konusunda yetkililerin harekete geçerek kalıcı çözüm bulmalarını istiyorlar. Sedaş ekipleri ise gelen ihbarlar doğrultusunda hafta sonunda aralıksız mesai yaparak vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye çalıştı. 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key