YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR KOZAN GALİBİYETİ İLE LİDERLİĞE OTURDU!

371

Misli.com 3.Lig 4.Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor, Lig’in 19. Haftasında evinde Adana temsilcisi Kozanspor’u ağırladı. Kırmızı Lacivertliler zor geçen mücadeleyi 7. dakikada Nevzat Bilen’in attığı gol ile 1-0 önde bitirdi. Bu galibiyet ile birlikte Düzcespor averajla zirveye oturdu.

Lig’in 19. Haftasında evinde Kozanspor’u ağırlayan temsilcimiz Düzcespor bu mücadeleden 1-0 galibiyet ile ayrıldı. Kıran kırana geçen karşılaşmanın tek golünü 7. dakikada Nevzat Bilen attı. Temsilcimiz bu galibiyet ile birlikte puanını 35’e çıkarırken sıralamada da liderliğe yükseldi. Düzcespor ile aynı puanda olan Bursa Yıldırımspor kendi evinde Silivrispor’a 1-4 yenildi. Temsilcimiz ile aynı puanda bulunan Kelkit Belediyespor ise evinde Modafen’i 4-1’lik skor ile geçerek sıralamada 2. Sırada yer aldı.

Evinde oynadığı Kozanspor mücadelesinden galip gelen Düzcespor 35 puan ile zirveye oturdu.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER STATTA MAÇI İZLEDİ

Lig’in 19. Haftasında evinde Adana temsilcisi Kozanspor’u ağırlayan Düzcespor, zor geçen mücadeleden 3 puan çıkartmayı başardı. Bu mücadeleyi Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz   ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin stattan takip etti. Düzcespor Yönetim Kurulunun başlatmış olduğu kampanya ile birlikte Düzcespor’un destek fırtınasını arkasına aldığını ve sezonu şampiyon bitireceğini belirten siyasi parti temsilcileri tüm Düzce’yi desteğe davet ettiler.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar