2021 DÜZCE TURİZM YILI KAMPANYASI DESTEK BEKLİYOR!

362

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2021 Yılını Düzce Turizm yılı olarak ilan etti. Düzce Valiliği’nin de desteği ile Düzce’de turizm faaliyetlerinin artması adına atılan adım sonrası 8 ayrı çalışma grubu kuruldu. Çalışma grupları kendi alanlarında Düzce’nin eksiklerini ve yapılması gereken çalışmaları belirledi. Çeşitli öneriler sunuldu ve Bir plan dahilinde Düzce Turizmine ivme kazandıracak rapor hazırlandı.  

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde yapılan çalışmalarda özellikle tanıtıcı ve bilgilendirici yön tabelaları ile mesire alanlarında önemli ihtiyaç olan lavabo ve wc’lerin bir an önce tedarik edilmesi kararı alındı. 

Düzce’de Kardüz gibi, Gölyaka Kültür Parkı gibi Turizm Merkezi olabilecek alanların tespitleri yapıldı ve tüm bu bilgiler bir rapor halinde Bakanlığa gönderildi. 

Şimdi sıra Düzce Turizmini harekete geçirecek çalışmaları yapmaya geldi. Bu Noktada Düzce Valiliği Başta olmak üzere, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Siyasi Partiler ve Tüm STKlar birlikte hareket ederek bir kampanya gibi çalışmaya dahil olmalı ve destek vermeli. 

Düzcemizin tanıtımı adına başlatılan bu kıvılcımın büyümesini ve ilimizin Turizm noktasında yıllardır beklediği payı alabilesini ümit ediyor ve tüm paydaşları 2021 Düzce Turizm Yılı kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key