YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ!

327
Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor lig’in 21. Haftasında evinde İstanbul temsilcisi Silivrispor’u ağırladı. Yeni teknik adamıyla ilk maçına çıkan Kırmızı Lacivertliler bu mücadeleden 3-0’lık net skor ile galip ayrılarak zirve iddiasını sürdürdü.
Temsilcimiz Düzcespor 3. Lig 4. Grup 21. Hafta mücadelesini evinde Silivrispor ile oynadı. Yeni teknik adam Osman Özdemir ile ilk karşılaşmasına çıkan Kırmızı Lacivertliler oynadıkları güzel futbol ile taraftardan tam not aldı. Karşılaşmaya baskılı futbol ile başlayan Kırmızı Lacivertliler, aradığı golü ilk yarı bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Düzcespor oyunu rakip kaleye yığdı.
Peşpeşe bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz maçın 72. dakikasında penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Yusuf Akyel kaleciyi ters köşeye yatırarak takımının ve maçın ilk golünü attı. Penaltı vuruşu ile 1-0 öne geçen Düzcespor golden sonra maçtaki üstünlüğünü arttırdı.
Rakip kalede ikinci gol arayışlarına giren kırmızı lacivertliler aradığı golü 85’te Metin Sevinç ile buldu ve skor 2-0 oldu. Uzatma dakikalarında Malik durumu 3-0 yaptı ve mücadele Düzcespor üstünlüğü ile sona erdi.
 
YENİ HOCA İLE İLK MAÇ İLK GALİBİYET
Düzcespor’da yeni göreve gelen Osman Özdemir ilk maçından 3 puanı çıkartmayı başardı. Rakiplerinin de kazandığı 21. Haftada evinde Silivrispor’a geçit vermedi. Altın bir galibiyet ile 21. Haftayı geride bırakan Düzcespor sıralamadaki yerini korudu ve zirve mücadelesini sürdürdü.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key