YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

SAVCI SAYAN GÖLYAKA’DAN KIZ İSTEDİ!

625
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, kız isteme münasebetiyle Gölyaka’ya geldi. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın ev sahipliğinde ağırlanan Sayan, sabah saatlerinde Düzce’nin doğa harikalarından birisi olan Güzeldere Şelalesi’nde kahvaltı yaptı.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Kızılay Başdanışmanı Orhan Kılıç, İş İnsanı Hasan Aktürk ve AK Parti Gölyaka Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Kara’nın da katıldığı program da Başkan Sayan, Gölyaka ziyaretinin kız isteme için olduğunu belirterek, “Dünyadır, bir cenaze bir düğün var. Karlı dağları aştık. Yolda kaldık. Küreklerle arabaların önlerini açtık ve köye ulaştık. Bugün burada yeğenime burada yaşayan bir ailenin kızını istiyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Çünkü biz diyoruz ki Türkiye bölünecek diyenlere inat, yine bir Kürt ile Türk evleniyor. Düşmanlar çatlasın. Düzce ile Ağrı dünür oluyor. İşte Türkiye’nin birlik ve beraberliği buradan belli oluyor” sözleriyle Türkiye’yi bölmek isteyen odakların hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Sayan, “Düzce’de çok fazla Ağrılı var. Yaklaşık 3-4 bin seçmen olarak Ağrılı olduğunu biliyorum Düzce’de. İnşallah Diyarbakır Anneleri için oraya iki bin kişiyle yürüyeceğiz. Ondan sonra Ağrı’daki 100 beyaz tülbentli kadınımızı, şu anda Gölyaka hedefimiz, Yakup Başkanımızla onu planlayacağız” dedi.
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan da Başkan Sayan’a hediye paketi takdim ederek Gölyaka ve Ağrı arasında kurulacak olan bağın önemine değindi.
Demircan, “650 rakımda bulunan Türkiye’nin en uzun şelalesi Güzeldere Şelalesi’nin olduğu Düzce Gölyaka’da Sayın Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Beyi Ağırlamaktan son derece memnun olduk, mutlu olduk. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini Düzce’miz, Gölyaka’mız ve Ağrı’mız arasında gösteriyoruz” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar