DÜZCE VERGİ DAİRESİNDE YAPILANDIRMA KUYRUĞU!

821
7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının peşin ödeme veya 1. taksit ödemeleri için bugün son gün olması nedeniyle Düzce Vergi Dairesinde uzun kuyruklar oluştu.
 
Vatandaşlar yapılandırmadan yararlanabilmek ve ilk taksitlerini yatırmak için uzun süre sıranın kendisine gelmesini bekledi.
 
Birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan kanundan yararlanmaya devam edebilmek için, yapılandırılmış borçların ilk iki taksitinin süresinde ödenmesi gerekiyor. Bu nedenle de vatandaşlar hafta sonu da hizmet veren Vergi dairelerinin önünde uzun süre ödeme yapmak için sıra bekledi.
 
Öte yandan Vergi borcunu yapılandırmak için vergi daireleri ile diğer kamu idarelerine gidecek vatandaş ile burada çalışan görevli personel, bu gece saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.
 
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
“Yapılandırma kapsamındaki borçların son ödeme süresi bugün saat 00.00’da sona ereceğinden, ödeme yapmak üzere vergi daireleri ile diğer kamu idarelerine gidecek vatandaşlarımız ile ödemelerin yapılması için açık bulundurulacak vergi dairelerinde ve kamu idarelerinde görevli personel, bugün 21.00’de başlayacak sokağa çıkma kısıtlamasından gece saat 00.00’a kadar muaf tutulacaktır.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key