YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KISITLAMA SAATİNDE SOKAKTA OLAN İKİ GENÇ KIZ; BİRİ HASTANELİK, BİRİ KARAKOLLUK OLDU!

768
Düzce’de genç yaştaki iki genç kız kısıtlama saatinde iddiaya göre erkek arkadaşları tarafından darp edildi. Darp edilen kızlardan biri hastanelik olurken iki genç ekipler tarafından gözaltına alındı.
 
Olay, Burhaniye Mahallesi’n Gürcü Osman Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.D., A.A., V.D. ve M.Y. Gürcü Osman Camii mevkiinde bir anda sözlü tartışmaya başladı. Bu sırada genç kadınlardan M.D. sinir krizi geçirmeye başladı.
 
Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler M.D.’nin yerde baygın bir şekilde yattığını görünce bölgeye 112 Acil Sağlık ekibi istendi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, sinir krizi geçirdiği belirlenen M.D. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Arkadaşı hastaneye kaldırılan A.A., olayda adı geçen V.D. ve M.Y.’den şikayetçi olduğunu belirtince iki genç ekipler tarafından gözaltına alındı.
 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken 2 genç kızın kısıtlama saatinde ailelerinden habersiz dışarıda olmaları ve her ne yaşadılarsa yaşadıklarının sonunda birinin hastanelik birinin karakolluk olması olayın vehametini bir kez daha gözler önüne serdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar