YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YENİ İTFAİYE BİNASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

497

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  bölgenin en güçlü teşkilatı olacak olan önümüzde ki 25 yıla hizmet etmesi düşünülen ve bu kapsamda Çoban mevkisinde inşasına başlanılan İtfaiye Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Düzce Bizim Evimiz’ sloganıyla başlattığı değişim, dönüşüm projeleri kapsamında Düzce’yi dönüştürmeyi sürdürüyor. Başkan Özlü, bu kapsamda gelecek 25 yıla hizmet edecek şekilde modernize edilen ve 2400 m² alan üzerine yapımına başlanan yeni itfaiye hizmet binasının son durumunu yerinde inceledi.

Yapı alanı 465 m² olarak planlanan yeni itfaiye binasının 460 m²’si yeşil alan, 108 m²’si su deposu olarak değerlendirilirken, 10 araç kapasitesinin yanı sıra 6 idari oda, üst katında yemekhane, yatakhane, çavuş odası, teras, dinlenme odaları, mescid, spor salonları ve ayrıca misafirhane bulunacak.

İnşaat alanın tamamını gezen Başkan Dr. Faruk Özlü, bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı olacak olan Düzce İtfaiyesinin yeni binasının çok kısa zaman içerisinde tamamlanacağını belirterek,  “İtfaiye teşkilatı can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıyan bir birim.  Her an hazır ve teyakkuzda bulunması gerekir. Yaşanabilecek olaylarda zamanla yarışılıyor. Bu bakımdan anında müdahale ve can kaybı yaşanmaması adına yeni binamız kentin her noktasına maksimum 7 dakikada ulaşacak şekilde hizmet verecek. Hem itfaiye teşkilatımıza hem de Düzce’mize bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar