ÖMER FARUK ATTI, DÜZCESPOR KAZANDI…

729

3. lig 4. gruptaki temsilcimiz Düzcespor, 25’inci haftada bir puan gerisindeki rakibi Bursa Yıldırımspor’u kendi evinde  Ömer Faruk Sezgin’in ikinci yarıda attığı gollerle 4-2 yenmeyi başararak arasındaki puan farkını 4 e çıkardı.
Düzcespor müsabakaya Orhan, Oğulcan, Adem, Onur, Enver, Osman, Yusuf, Nevzat, Semih ve Ömer Faruk ilk on biri ile başladı. İlk 5 dakikada 2 gol pozisyonu bulan temsilcimiz Düzcespor, daha sonraki dakikalarda rakibinin de ataklara çıkması nedeni ile oyunu dengede getirdi. Maçın İlk yarısında kayda değer başka gol pozisyonu yaşanmadı.
İkinci yarıya hızlı başlayan ve golü bulan taraf Düzcespor oldu. 46 dakikada kullanılan serbest vuruş Ömer Faruk’a pas olarak gelince topu ayağının içi ile ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da Düzcespor’un atakları kesilmedi, golden 6 dakika sonra Ömer topu ağlara göndererek Düzcespor’u 2-0 öne geçiren golü attı.
Bu golden sonra rakip Bursa Yıldırımspor farkı kapatmak için ataklarını sıklaştırdı, oyunun 72. dakikasında Yıldırımspor durumu 2-1 e getiren golü attı.  Bu golün hemen 3 dakika sonrasında 75 te yine Ömer Faruk gelen pası çok iyi değerlendirerek topuğu çok güzel bir vuruş yaparak durumu 3-1 e getirdi.  81 dakikada Ömer Faruk takımının ve kendisinin 4 üncü golünü atarak durumu 4-1 e getirdi. 85 de Bursa Yıldırım bir gol daha bularak maçın sonucunu tayin etti. Düzcespor zirve mücadelesindeki rakibi Bursa Yıldırımspor’u 4-2 yenerek aradaki puan farkını 4’e çıkardı.
Bu sonuçla Düzcespor 45 puanlı 68 Aksarayspor un ardından 44 puanla ikinci sıradaki yerini koruyarak, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key