DÜZCESPOR ALANYA’DAN LİDER DÖNDÜ!

335

Misli.com 3.Lig 4.Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Son olarak rakibi Alanya Kestelspor’u kendi sahasında 2-0’lık net bir skorla mağlup eden kırmızı lacivertliler, puanını 47’ye çıkartarak tekrardan liderliğe oturdu ve Alanya’dan lider dönmüş oldu. 

3.Lig 4.Grupta 26. Hafta mücadeleleri kapsamında deplasmanda Alanya Kestelspor ile karşılaşan Düzcespor zorlu rakibini 2-0 yenerek zirveye yerleşti. Nevzat Bilen’in 2 golü ile Kestelspor’u geride bırakan Düzcespor bu mücadele ile birlikte puanını 47’ye çıkartarak tekrardan liderliğe oturdu.

DÜZCESPOR ARADIĞI GOLÜ ERKEN BULDU!
Mislicom 3. Lig 4. Grup’ta 26. hafta mücadelesinde Alanya Kestelspor ile Düzcespor, Milli Egemenlik Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki takımın da kontrollü bir oyunla başladığı mücadelede ilk pozisyon golle sonuçlandı. Konuk ekip Düzcespor, 4. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza sahasına yüksek gönderilen topu Nevzat Bilen kafayla ağlara gönderdi. Erken gelen Kestelspor’da moralleri bozmadı. Beraberlik için rakip kaleye organize ataklarla giden Kestelspor, 28’de Cevat, 32 ve 40. dakikada Batuhan ve 40. Batuhan ile beraberlik golüne çok yaklaştı. İlk devrede topa daha fazla sahip olan ve pas yaparak rakip kalede pozisyonlar bulan Kestelspor, Düzcespor savunması ve kaleci Orhan’ı geçemedi ve devreyi 1-0 geride tamamladı.
 
HAMLELER İŞE YARAMADI
Alanya Kestelspor, ikinci yarıya Okan’ın yerine Muhammed Özdemir değişikliğiyle başladı. İlk devredeki iyi oyunu bu devrede de sürdüren Kestelspor, 48. dakikada Batuhan soldan ortaladı. Arka direkte Talha’nın ortaya çevirdiği topa kimse dokunamadı. Kestelspor, 50’de ise hızlı gelişen atakla Talha ve Muhammed’in birlikte hareketlendiği topu kaleci Orhan son anda sahip oldu. Tam kadro savunmaya çekilen Düzcespor’da futbolcular, Kestelspor’un baskısı kırmak için sık sık sakatlık bahanesiyle yerde kalırklen hızlı ataklarla da gol aradı. Konuk ekip 68. dakikada savunmanın arkasına havadan uzun pasta Nevzat Bilen takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Kestelspor’un gol çabaları sonuçsuz kalırken 79’da Batuhan’ın Nevzat ile girdiği ikili mücadelede kendisine faul yapılmasına rağmen rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelede Kestelspor’un gol çabaları sonuçsuz kaldı ve karşılaşmayı Düzcespor her iki yarıda Nevzat’ın golleriyle 2-0 kazandı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key