AK PARTİ DÜZCE İL TEŞKİLATINDAN DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK ZİYARETİ!

302

Dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerini ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin “Tüm dünyadan haykırışınız duyuluyor.” dedi.
 
Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi 570. gününde devam ediyor.
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, beraberinde Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belde Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti Düzce İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Mine Met ve il yönetim kurulu üyeleri ile oturma eylemi yapan aileleri ziyaret etti.
 
Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara’dan geldiklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiklerini söyledi.
 
Türkiye olarak annelerin yanında olduklarını ifade eden Keskin, ailelerin bir an önce evlatlarına kavuşması temennisinde bulundu.
 
Keskin, “İnanın Türkiye’deki herkes sesinizi duydu. Tüm dünyadan haykırışınız duyuluyor. Vatanını, milletini seven herkes sizin yanınızda. Bu memlekette kardeşçe yaşamak istiyoruz. Teröre destek verenlere asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
HDP’nin kapatılması istemiyle açılan davaya değinen Keskin, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında hazırlanan iddianamede gizli, saklı hiçbir şey yok. Açık açık her şey var o iddianamede. İddianamede bu milletin başına nasıl çorap örüldüğü her ayrıntısına kadar çalışılmış.” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key