AYŞE KEŞİR GENEL BAŞKAN SIFATIYLA İLK ZİYARETİNİ DÜZCE’YE YAPTI!

411

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, genel başkan seçildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Düzce’ye gerçekleştirdi. Düzce’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Keşir ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. Milletvekili Ayşe Keşir burada düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini almasının ardından ilk ziyaretini Düzce’ye gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığının söyleyen Milletvekili Ayşe Keşir, “Cumhurbaşkanımız kongreden 1.5 gün önce görevi tevdi etti. Sonrasında 8 Mart’ta bir kongre süreci yaşadık. Yaklaşık 20 günlük süreçte de büyük kongre hazırlıklarımızı yaptık hem de kendi iç yapılanmamızı biraz oturtmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde Düzce’yi ziyaret etme fırsatını bugün bulabildik. Bir an önce Düzce’ye gelmek gibi ciddi bir gayretim vardı. Burada olduğum için çok mutluyum. Her hafta şehre gelmeye gayret eden bir milletvekiliyim. Gelemediğim hafta bir şey mi kaçırdım diye tedirgin oluyorum. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza ve oy veren delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanınızdan aldığımız bu gücü ilimizden aldığımızı ifade etmek isterim. İl teşkilatlarımızdan ve Düzceli hemşehrilerimizden ciddi bir güç aldım. Onun için teşkilâtlarımıza ve tüm Düzceli hemşehrilerime teşekkür etmek isterim. Tabii bir milletvekili seçildiğinde tüm şehrin milletvekilidir. Türkiye’nin milletvekilidir. Yaklaşık 6 yıllık milletvekilliği sürecimizde genel politikalarla ilgili gayret etmeye çalıştık ama bundan sonra farklı bir sorumluluğumuz var. Cumhurbaşkanımız görevi verirken özellikle Doğu ve Güneydoğu’dan başlanarak sahada olunması ve saha ve teşkilat siyasetinin yapılmasını talimatlandırdı. İlk ziyaretimizi Düzce’ye yaptık ama bundan sonra hızlı bir şekilde Türkiye’nin hemen hemen bütün illerini dolaşmak istiyoruz. Deyim yerindeyse tıkır tıkır işleyen bir teşkilâtın sorumluluğu üzerimizde. Herhalde gözler daha çok Düzce Kadın Kollarında olacak. Ama ben Düzce Kadın Kolları’nın çok güçlü bir gelenekten geldiğini biliyorum.” dedi.
Düzce-Akçakoca yolu üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle çöken yolda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Keşir, yolun en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Buraya gelmeden önce Akçakoca yolunun ziyaret ettim. Yoldaki heyelan meydana geldiğinde ilgili yetkililerle görüştüm. Tekrar dün Bakanımız Faruk Özlü ile görüştüm neler yapacağız noktasında. Şu an servis yolu çalışmaları devam ediyor. Biraz hava yağmurlu olduğu için servis yolu asfaltlama çalışması devam ediyor. Hızlı bir şekilde 3-5 gün içinde bir servis yolunu açmayı hedefliyoruz. Çünkü burası Batı Karadeniz’in çok ana arter yolu. Bu yolun kapanması mümkün değil. Akabinde 80 metre uçan yer ve beraberinde toplamda 200 metrelik bir alanının yeniden yapımı söz konusu. Biliyorsunuz ormanlık ve yağışlı bir bölgede yaşıyoruz. 2003’te yapılmış ve trafiğe açılmış bir yol. Geçen bu süreçte yağan yağmurlar nedeniyle ne yazık ki bu heyelan meydana geldi. Tek tesellimiz o an bir can kaybımız olmaması. Yaptığımız görüşmeler sonucunda bu yolun çok hızlı bir şekilde bitirilebileceğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
24 Mart’ta gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası Diyarbakır Annelerini ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e teşekkürlerini ileten Ayşe Keşir, “İl Başkanımız Mustafa keksin geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Annelerini ziyaret etti. Düzce’ye yakışan bir ziyaretti bu. Orada olan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Diyarbakır anneleri çok şerefli ve dik bir duruşu temsil ediyorlar aslında. Ben onların ilk eylem gününde söylediğim şeyi yine söylüyorum, bu terörü anneler bitirecek. En yakın zaman da ben bölgede olacağım. Farklı bir ilden başlayacağım belki ama en yakın zamanda Diyarbakır Anneleri ile bizim buluşmamız çok gecikmeyecek. Annelerin yıllarca akıttıkları gözyaşlarında boğulacak o teröristler” ifadelerinde bulundu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key