BAŞKAN ÖZLÜ; KEŞİR’E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ!

380

 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret ederek, “ Çok şık karşılama oldu. Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i makamında ağırladı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olduktan Düzce’ye ilk ziyaretini gerçekleştiren Keşir’i tüm belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile karşılayan Başkan Özlü, “ Yeni görevinizde başarılar dilerim. Allah muvaffak etsin. Şeref verdiniz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise 2015 yılından bu yana Özlü ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını kaydederek, “ Bakanlık ve müsteşarlık deneyimlerini Düzce’ye aktaran bir Belediye Başkanımız var. Biz de yapılan çalışmaları Ankara’da hem Beyefendi’ye hem de bakanlarımıza anlatıyoruz. Siyaset bir takım oyunudur. Bize ne görev verilirse hem ilimiz hem de ülkemiz için katma değer oluşturmaya çalışıyoruz. Düzce’de de iyi bir takım olduk. Yeni görevimiz nedeniyle sorumluluklarımız arttı ancak Allah’ın izniyle bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key