ÇİFTLİKTEN SORFALARINIZA ET 81 GÖLYAKA’DA HİZMETE AÇILDI!

343
Yıllardır besicilik ile uğraşan Düzce Kırmızı Et Kombine Başkanı Erdoğan Bal “Çiftlikten Sofranıza” Sloganı ile ET 81 isimli et ve et ürünleri satış noktası açtı.
 
Düzce Kırmızı Et Kombine Başkanı ve Düzcespor Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Bal , Gölyaka’da faaliyet gösteren 10 bin hayvan kapasiteli Besi Çiftliğinde ürettiği etleri tüm Türkiye’ye ulaştırıyor.
 
Bal “Çiftlikten Sofranıza” Sloganı ile Gölyaka Merkez’de ET 81 isimli et ve et ürünleri satış noktasının açılışını gerçekleştirdi.
Gölyaka bürokratları, siyasiler, Düzcespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta konuklara ikramda bulunuldu.
 
Açılışa Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan , Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve birçok davetli katılım sağladı.
Et ürünlerini yine Gölyaka’da bulunan çiftliğinde kendi yetiştirdiği hayvanlardan elde ederek vatandaşlara sunacak olan ET 81 işletmesi, toptan fiyatına perakende satış ile hizmet edecek.
 
DÜZCESPOR’A ÖZEL KÖŞE
 
Düzcespor Yönetim Kurulu üyesi ve Düzce Kırmızı Et Kombine Başkanı Erdoğan Bal “ET 81” adıyla Gölyaka’da açtığı et ve et ürünleri satış noktasında sevdalısı olduğu Düzcespor’a özel bir köşe hazırladı.
Düzcespor’a yaptığı destekler ve Yönetim Kurulunda gerçekleştirdiği çalışmalar ile Düzcespor’a büyük hizmetlerde bulunan Erdoğan Bal işletmesinin en güzel yerini Düzcespor’a ayırdı. Düzcespor koleksiyon malzemeleri ile bu özel bölümü süsleyen Bal ,Düzcespor sevdasını işletmesine de taşıdı. Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı açılışta Erdoğan Bal Kapoğlu ile birlikte Düzcespor köşesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzcespor için hazırlanan bu özel bölüm davetlilerin ilgi odağı oldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key