ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN ‘MAVİ’ FARKINDALIĞI

360

Düzce Belediyesi, ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da ziyaret ettiği Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen etkinlikle ‘MAVİ’ renk üzerinden farkındalık oluşturdu.

Her yıl 2 Nisan tarihinde Dünya genelinde Otizm Farkındalık Günü adı altında düzenlenen etkinliklere Düzce’de bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde alınan önlemler eşliğinde Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu ev sahipliği yaptı.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişlinin de hazır bulunduğu etkinlikte Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ‘MAVİ’ konseptiyle okulun bahçesinde yerini alarak, hazırladıkları pamuk şeker, patlamış mısır ve balonlarla özel çocukların bu özel günlerinde yanlarında olduklarını gösterdi.

Ekipler, bir dizi program için Düzce’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da ziyaret ettiği etkinlikte, özel çocukların söyledikleri şarkılara da eşlik etmelerinin yanı sıra aileleri de unutmayarak hijyen seti hediye etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key