ÖZLÜ VE KESKİN AZİZİYE MAHALLESİNDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ!

279

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte iftar öncesinde Aziziye mahallesinde vatandaşlarla ile bir araya gelerek sohbet etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Aziziye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem Ramazanlarını kutladı, hem de talepleri dinledi. İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal’ın da katıldığı ziyarette tek tek hanelere giden Başkan Özlü ve Keskin, hem kent için yapılan çalışmaları anlattılar hem de vatandaşların talep ve isteklerini dinlediler.

Korona-virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun hareket edilerek mahalle sakinleriyle hasbihal eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, korona-virüs salgını nedeniyle toplu ramazan organizasyonlarının iptal edildiğini ancak vatandaşlarla gönül bağının koparılmaması için mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Düzce’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalıştıklarını ve kısa süre içinde hayata geçecek olan projelerle Düzce’nin çehresinin değişeceğini belirten Başkan Özlü, “Ramazanın bereketini hemşehrilerimiz ile paylaşırken bir yandan da sorunları birinci ağızdan dinliyor, birinci ağızdan da çözümleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key