YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN KOLOĞLU HİLAL TEPE İLE 2022’DE TURİZME DAMGA VURACAK!

333
Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun önem verdiği projelerin başında gelen Hilal Tepe Mesire alanı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Başkan Koloğlu Gazetemiz Genel Koordinatörü Mehmet İbrahimoğlu’na Hilal Tepe Mesire alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve burası tamamlandığında sadece Cumayeri halkı değil bölge halkının da gelip faydalanabileceği önemli bir turizm tesisi olacak dedi.
 
2022 Mayıs ayında bitmesi planlanan proje ile ilgili Sahada incelemelerde bulunan Başkan Koloğlu, bünyesinde 12 adet seyir terasının yer alacağı Hilal Tepe Mesire Alanı’nda eski Türk Devletleri ile ilgili kitabelerin yer alacağını ve tamamlandığında Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir sosyal yaşam alanı oluşturacaklarını belirtti.
 
Kamp alanları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, kafeteryaları, piknik alanları, bungalow evleri, su parkları, zipline etkinlik alanları ile çok kapsamlı bir yaşam alanı oluşturacaklarını belirten Başkan Koloğlu, İlçemiz Turizmine önemli katkı sağlayacak bu yapıyı belediyemiz kontrolünde özenle işleterek halkımızın buradan sonuna kadar istifade etmesini istiyoruz dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar