YETİŞTİRME YURDUNDAKİ GENÇ KIZ GÖREVLİLERE SİNİRLENİP ODASINI ATEŞE VERDİ!

716
Düzce’de yetiştirme yurdunda panik yaşandı. Yurttan çıkmak isteyen genç kız, görevlilerin kendisine izin vermemesinin ardından odasındaki yastık ve yorganı tutuşturdu. Yangın daha da büyümeden kontrol altına alındı.
 
Düzce’deki yetiştirme yurdunda çıkan yangın korkuttu. İddialara göre yurttan çıkmak isteyince kendisine izin verilmeyen genç kız, odasına giderek yastık ve yorganını ateşe verdi. Korkutan yangın daha da büyümeden kontrol altına alındı.
 
Saat 20.30 sıralarında Düzce Fatih Mahallesi’nde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kız yetiştirme yurdunda Eskişehir’den, Düzce’ye sevk edilen N.D. (16), Düzce’deki yurtta kalmak istemediğini söyleyerek görevlilere dışarı çıkmak istediğini söyledi. Görevlilerin izin vermemesi üzerine odasına dönen N.D yatak ve yorganları ateşe verdi. Durumun fark edilmesi üzerine görevliler yangın söndürme tüpleriyle yangını söndürerek durumu itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yurda dağılan dumanı tahliye etti.
 
Odasını ateşe veren N.D.’nin ise dumandan etkilendiği belirlenip, 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındığı öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key