DÜZCE İÇİN BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ!

452
Düzce’de yürüttükleri çalışmaları daha geniş kitlelere yayabilme adına tek bir çatı altında toplanan Düzce Umut Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği, Düzce Aşiyan Ailenin Güçlendirilmesi Eğitim ve Kültür Derneği, Düzce Olimpik Anneler Kooperatifi ve Düzce Genç İmam hatipliler Derneği yöneticileri Düzce basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Derneklerin yöneticileri yürüttükleri faaliyetler ile alakalı gazetecilere bilgiler verdi.
Düzce’de faaliyet gösteren Düzce Umut Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği, Düzce Aşiyan Ailenin Güçlendirilmesi Eğitim ve Kültür Derneği, Düzce Olimpik Anneler Kooperatifi ve Düzce Genç İmam hatipliler Derneği tek çatı altında toplanarak güçlerini birleştirmişti. Bu birleşmenin ardından Düzce’deki faaliyetlerine hız veren dernekler yerelde hizmet veren Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Basın ile koordineli çalışarak Düzce’de yardıma muhtaç ailelere daha iyi hizmet ulaştırmayı hedefleyen dernek yöneticileri yerel basının da görüşlerini aldı.
Dernek görevlileri arasında bulunan hemşire, sosyolog ve psikologların çalışmaları ile yardıma muhtaç ailelere daha güzel hizmet vermeyi hedefleyen üyeler, gönüllülük esasıyla Düzce’de her kapıya yardım ulaştırmakta kararlı. 30 kişilik kadrosu ve birçok gönüllü ile sahada yardım hizmetlerini sürdüren bu kuruluşlar güçlerini birleştirerek daha geni bir çevreye ulaşmayı hedefliyor.
Düzce Genç İmamhatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar sosyal faaliyet gösteren derneklerin Düzce için birlikte proje üretebildiğinin en güzel örneğini sergilediklerini belirterek tek isteklerinin yetkili makamlarca kabul görmek ve sahip çıkılmak olduğunu belirtti. Amaçlarının sadece Düzce’ye hizmet etmek olduğunun altını çizen Alemdar Düzce’de yerel idareciler ve siyasiler bizleri de var sayarlarsa bizler çok daha güzel işlere imza atarız diye konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key