DÜZCE’NİN YEMEK KÜLTÜRÜNÜ DÜNYAYA TANITACAĞIZ!

300
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’nin en prestijli mekânlarından biri olacak ve 17 Eylül’de resmi açılışı yapılacak olan Mutfak Sanatları Merkezi’nde basın mensuplarını ağırladı. Özlü, merkezin tanıtıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek, ” Burası Düzce’ye özgü bir mekan olacak ve Düzce’nin yemek kültürünü dünyaya tanıtacağız” dedi.
 
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Mutfak Sanatları Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. “Bu merkezin tanıtıma ihtiyacı var” diyen Özlü, çalışmaların 20 ay sürdüğü Mutfak Sanatları Merkezinde, Düzce’nin farklı kültürlerden gelen yöresel lezzetlerinin buluşacağını belirtti.
 
Mutfak Sanatları Merkezinin Düzce’ye özgü bir mekan olduğunu vurgulayan Başkan Özlü, ileriki günlerde merkezin hemen yanında bulunan binada eğitim okulu açılacağını, burada eğitim gören Düzcelilerin sertifikalı eleman olarak iş bulabileceklerini dile getirdi.
Özlü 17 Eylül’de açılışı yapılacak olan Mutfak Sanatları Merkezi’nin tanıtıma ihtiyacı olduğunu belirterek, ” Burası kültürlerin buluştuğu özgün bir yer olacak. Asla kar güdülemeyecek, fiyatları gayet uygun olacak.” dedi.
Düzce Belediyesi olarak başlattıkları projelerin yolunda gittiğini ifade eden Özlü, ” Millet Bahçesi normalde 10 ayda bitecekti ancak çok yağmur yağdığı için TOKİ 3 ay uzatma süresi verdi. 19 Eylül’de bu süre bitiyor. Resmi evrak işlemlerini sürdürüyoruz. İnşaat bitti.İstanbul Caddesi’nde kaldırımlar döşeniyor. Kervan Kavşağında ağır araçlardan dolayı 5 dakikaya uzayan bir geçiş süresi var. Bunu çözmek için uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key