GÖLYAKA TURİZM YATIRIMCILARINA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIR !

256

Ana geçim kaynağını Tarım ve Turizme bağlayan Gölyaka ilçesinin Belediye Başkanı Yakup Demircan özellikle Turizm noktasında ilçeye yatırımcı beklediklerini dile getirerek gelecek müteşebbislere her türlü desteği vermeye de hazır olduklarının altını çizdi.

Gölyaka’nın Turizm alanında önünün parlak olduğunu ve Kardüz Yaylası başta olmak üzere, Efteni Gölü, Kültür Park ve Güzeldere Şelalesi ile turizmde önemli potansiyellere ev sahipliği yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Yakup Demircan, Belediye imkanları ile yatırımcının önünü açmak için çalışmalar yürütüldüğünü ve gelecek olan müteşebbislere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi.

Gölyaka’nın en önemli Turizm potansiyellerinden biri olan Efteni Kaplıca Otelinin bankanın elinden alınarak bir yatırımcıya devredildiğini dile getiren başkan Demircan, yıllarca atıl duran bir yatırım bizim devreye girmemiz ile yeni bir yatırımcıya devredildi, inşallah bir yıl gibi kısa bir sürede o bölgede harika bir şifahane ve otel kompeksi yapılacak, suyunu da belediye olarak biz vereceğiz ve belediyemize buradan da bir gelir elde etmiş olacağız dedi.

Efteni Gölü’nün genişletme projesi ile Abant Gölü’ne rakip olacağını iddia eden Başkan Demircan bu bölgede yapılacak turizm yatırımları ile Efteni Gölü’nün hem Düzce hem Gölyaka’ya önemli ölçüde katkısı olacak dedi.

Genel Koordinatörümüz Mehmet İbrahimoğlu ve Haber Müdürümüz Ümit Çetin’e Kültür Park’a belediye imkanları ile yapılan Sosyal Tesisi de gezdiren Başkan Demircan burası bir doğa harikası. Biz Belediye imkanları ile güzel bir tesis yaptık, herkes çok beğeniyor, buraya ciddi bir turizm yatırımı da kazandırılabilirse Kültür Park bölgenin en güzel turizm alanı olacaktır diye konuştu.

Kardüz için de bizi izlemeye devam edin diyerek yapılacak yatırımların müjdesini veren Başkan Demircan, Kardüz’ün yarım kalan 15 km.’lik yolu da tamamlandığında Kardüz yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelecek. Görüşmelerimiz devam ediyor, Kardüz için yatırımcılara kapımız sonuna kadar açık, her türlü desteği de vermeye hazırız. Bu dörtlü saç ayağı tamamlandığında Gölyaka bölgenin en önemli Turizm merkezi haline gelecek dedi.

Belediye olarak ilçede yatırımların da hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Demircan, Köpek barınağı ve bakım evi, ilçeye kazandırılan tenis kortu, Gençlik Merkezi ve Kapalı Pazaryeri projelerinin hızla yapımına başlandığını dile getirerek ilçenin önemli eksiklerini kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.

Tüm Mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini de belirten Başkan Demircan seçim vaadlerinin büyük bir bölümünü 2,5 yıl gibi kısa bir sürede önemli ölçüde yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key