MODERN SİTE İÇİN İLK ADIM ATILDI!

653

Yapı Sanatkarları İmalatçıları, Mobilyacılar, Dekorasyoncu İmalatçılar’ın yer alacağı site için hazırlıklar tamamlandı. Planlanan site içerisinde, Elektrikçiler Odası Üyeleri, İmalatçıları ve ayakkabı imalatçıları da yer alacak. Konuyla ilgili olarak Düzce Belediyesi ile Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (DESOB) arasında protokol imzalandı.

Düzce Belediyesi ile DESOB önemli bir iş birliği gerçekleştiriyor. İki kurum arasında Yapı Sanatkârları İmalatçılar ve Mobilyacılar, Dekorasyoncular İmalatçıları Sitesi ön protokolü imzalandı. Projede Düzce’de Yapı Sanatkârları İmalatçılar ve Mobilyacılar, Dekorasyoncular İmalatçıları Sitesi kurulması ön görülüyor. Projeyi Düzce Belediyesi üstlenecek. Protokol, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, DESOB Başkan Vekili, Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Bülent Keser, Marangozcular ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Altay tarafından imza altına alındı.  

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı proje hakkında şu bilgileri verdi:  “Düzce’mizin dönüşüm mimarı, proje insanı,  sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü Başkanımız ile Yapı Sanatkarları, İmalatçılar Sitesi ve Mobilyacılar, Dekorasyoncular İmalatçıları Sitesi, ön mutabakatı üzerinde görüş birliğine varılmıştır. Plan ve projesi, yer temini Düzce Belediyesi ve DESOB iş birliği ile yapılması uygun görülmüştür. Plan ve projenin yapımını; Düzce Belediye Başkanlığı üstlenmiştir. Planlanan site içerisinde, Elektrikçiler Odası, İmalatçıları ve Ayakkabı imalatçıları da, yer alacaktır. Şehir içinden imalat ve tamirat sektörlerinin tamamı yeni kurulacak olan, sanayi sitelerine konuşlanması sağlanacaktır. Konuyla ilgili taslak çalışmalar başlatılmış ve belediye teknik ekibi ile yetkilileri ile ilgili oda başkanlarımız çalışmalarını DESOB başkanlığımız yürüteceklerdir. Düzce’mize bu kazanımı sağlayan, taleplerimize heyecanla destek veren sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye; esnaf ve sanatkarlarımız adına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum hayırlı olsun”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key