BAŞKAN ÖZLÜ, BAHÇEŞEHİR MUHTARLARIYLA BULUŞTU

308

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 19 Ekim Muhtarlar gününde Bahçeşehir bölgesinde hizmet veren mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarların isteklerini dinleyen Başkan Özlü, ilgili birim müdürlüklerine talimat vererek sorunların biran önce çözülmesini istedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin her alanında vatandaşlarla belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlar üzerinden gelen sorunlara çözüm odaklı yaklaşımını sürdürüyor.

Şehir merkezinde yaptığı mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlarla bir araya gelen, kendisine iletilen sorunların kısa sürede çözülmesini sağlayan Başkan Özlü, Muhralra Gününde Bahçeşehir bölgesinde hizmet veren muhtarlar ile biraraya geldi.

TALEPLERİ DİNLEDİ
Belediye Encümen Salonunda, Muhtarlık İşleri Müdürü Numan Şirin’in de hazır bulunduğu toplantı da Bahçeşehir bölgesinde hizmet veren mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Özlü, muhtarların ilettikleri taleplerini dinledi.

TEK TEK NOT ALDI
Muhtarlar ulaşım, kaldırımların durumu, parkların yenilenmesi gibi taleplerini Başkan Özlü ile paylaşırken, Özlü ise tek tek not aldığı talepleri hızlı şekilde ilgili birim müdürlüklerine ileterek sorunların çözülmesi yönünde talimat verdi.

BİRİM MÜDÜRLERİ MUHTARLARLA BİRARAYA GELECEK
Başkan Özlü, taleplerin durumu ve yapılması gereken diğer çalışmaların sağlıklı yürütülmesi adına kısa süre içerisinde ilgili birim müdürleri ile Bahçeşehir Bölgesi muhtarlarının bir araya geleceğini kaydetti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key