DEVA PARTİSİ DÜZCE TEŞKİLATI 1. YAŞINI TEŞKİLAT ÜYELERİ İLE KUTLADI!

608

4 Aralık 2020’de il kongresini yapan Düzce Deva Partisi 1. yaş gününü kutladı.  Parti binasında kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen il başkanı Murat Caymaz basın toplantısının ardından teşkilat üyeleri ile pasta keserek 1. yılını kutladı. 

Düzenlenen kahvaltı sonrası kameralar karşısına geçen Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz  gündemdeki sorunlara değinerek ekonomik anlamda ülke genelinde işlerin iyi gitmediğini söyledi. Bir yıllık görev süreleri boyunca esnaf, stk ve muhtar ziyaretleri yaparak vatandaşların dertlerini dinlediklerini belirten Caymaz, ülke sorunları artık sokakta konuşulmaya başlandı çünkü tabiri caizse bıçak kemiğe dayandı dedi. 

Her gün yapılan zamlar vatandaşın tahammül sınırlarının üstüne çıktığını dile getiren Caymaz, benzin 10 liranın üstüne çıktı, market raflarında ürünlere artık anlık zamlar gelmeye başladı. Doların önüne geçilemiyor, hükümet merkez bankası aracılığı ile göstermelik faiz indirimleri yapıyor. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz dedi. 

Deva partisinin yaşanılan tüm bu sıkıntılara çözüm önerilerinin hazır olduğunu dile getiren Caymaz iktidara geldiğimizde nasıl bir yol izleyeceğiz, bunların hepsi hazırlandı, dileyen vatandaşlarımız partimizin sitesine girerek bu bilgilere rahatça ulaşabilir dedi.

Kamu bankalarını sıfır faizle vatandaşlara kredi vermeye davet eden İl başkanı Caymaz, kamu bankaları cumhurbaşkanının sözünü bugün dinlemeyeceklerse ne zaman dinleyecekler diyerek tepkisini dile getirdi. 

Düzce Deva Partisinin yerelde ciddi destek ve ilgi gördüğünü belirten Başkan Caymaz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz diyerek basın toplantısını sonlandırdı. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key