YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAHÇEŞEHİR’DE ALKOLLÜ ŞAHIS KOMŞUSUNU BIÇAKLADI!

1.164

Bahçeçehir 14. bölge 146 adada dün akşam alkollü bir kişi yol verme tartışması yüzünden aynı adada oturan komşusunu bıçakladı. Yaşanan olayda yaralı şahıs ve alkollü genç ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

Olay dün akşam 19.45 sıralarında Bahçeçehir 14. bölge 146 adada meydana geldi. İddiaya göre arkadaşları ile alkol alan ve daha sonra evine bırakılmak üzere getirilen Fatih.K. isimli şahıs evin önünde araç içerisinde beklerken ada komşusu Mücahit A. aracı ile evine gitmek üzere aynı yere geldi. Diğer araçtan geçmek için yol isteyen Mücahit A. ile Fatih.K. arasında sözlü tartışma yaşandı. Bunun üzerine Fatih.K.  alkolün de etkisi ile komşusu Mücahit A’yı bıçakladı. Olayı gören diğer komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. 

Önce yaralı olan Mücahit A. ambulansa alındı. Ardından polislere direnen alkollü şahıs Fatih K. ise ayrı bir ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. 

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken vatandaşlar ise alkol yüzünden sitelerinde yaşanmayacak bir olayın yaşandığını belirterek üzgün olduklarını dile getirdiler. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar