YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AFAD BAŞKAN YARDIMCISI KONTEYNIR ÜRETİM MERKEZİNİ İNCELEDİ!

252

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay’ın talimatıyla hızlı bir şekilde kurulan konteyner üretim merkezinde üretim seri bir şekilde devam ediyor. AFAD Başkan Yardımcısı Uğur Sezer konteyner üretim merkezini gezdi.

Asrın felaketinin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay’ın talimatıyla il genelinde 5 fabrikada depremzedelere yuva olması, iş yeri olması için konteyner üretimi çalışmaları başladı. Kısa süre içinde seri üretime geçen ve günlük 150 adet üretimi yapılan konteynerler AFAD’ın yönlendirmeleriyle belirlenen yerlere gönderiliyor.
Vali Cevdet Atay ile AFAD Başkan Yardımcısı Uğur Sezer, Düzce Organize Sanayi Bölgesinde üretimi yapılan merkezde incelemelerde bulundular. Vali Cevdet Atay, yapılan konteynerle ilgili bilgiler verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri