YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ATİLLA BIYIK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

462

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık’ın kardeşi Atilla Bıyık, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir lenf kanseri ile mücadele eden Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın kardeşi Atilla Bıyık, için cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Merkez Büyük Camii’nde düzenlenen cenaze törenine eski Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, çevre illerin Ticaret ve Sanayi  Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları, Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar, TSO Meclis Üyeleri, Düzce İş Dünyası, STK Temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisacıklıoğlu’da törene çelenk gönderdi. 

Atilla Bıyık’ın cenazesi, İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Düzce Şehir Mezarlığı’nda bulunan Bıyık Ailesi’nin aile kabristanlığında, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

 

Düzce Valisi Selçuk Aslan, TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’a başsağlığı diledi. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri