KAYNAŞLI’DA 19 MAYIS COŞKUSU FENER ALAYI İLE TAÇLANDI!

33

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kaynaşlı’da düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü, büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, milli birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadı. Kaynaşlı sokaklarını bayram coşkusunun sardığı etkinlikte, yürüyüşe Safir Koleji Bando Takımı eşlik ederek geceye ayrı bir renk kattı.

Marşlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte gençler ve vatandaşlar, 19 Mayıs ruhunu gurur ve heyecan içerisinde yaşadı. Programa; Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kaynaşlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun İşçi ile ilçe protokolü katılarak vatandaşların bayram sevincine ortak oldu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Fener Alayı etkinliği, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı görüntülere sahne oldu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri