MİNİKLER GÜREŞ’TE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU GELDİ!

49

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, Ankara’da düzenlenen 2. Büyük Güreş Festivali Minikler Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. 68 kilogramda mindere çıkan Umeyr Hamza Bolat, elde ettiği Türkiye birinciliği ile Düzce’ye gurur yaşatırken, 3 sporcumuz da aldıkları bronz madalya ile Bolat’a eşlik etti.

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan 2. Büyük Güreş Festivali Minikler Türkiye Şampiyonası 81 ilden binlerce sporcunun katılımıyla Ankara’da yapıldı. 9-14 yaş aralığındaki sporcuların katılım sağladığı şampiyonada, Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcuları önemli başarılar elde etti.

11 yaş kategorisinde 68 kilogramda yarışan Umeyr Hamza Bolat Türkiye birincisi olurken, aynı kategoride yarışan Gökhan Bartuğ Çakmakçı ise Türkiye 3.’sü oldu.

9 yaş kategorisinde 41 kilogram da mindere çıkan Musab Kağan Al ile 14 yaş kategorisinde 100 kilogramda güreşen Yiğit Alp Arslan da Türkiye 3.’sü olarak kürsüde boy gösterdi.

Spor Akademisi Antrenörü İsmail Ünal ve Güreş İl Temsilcisi Ramazan Topal’ın da hazır bulunduğu müsabakalarda, 1 Türkiye birinciliği, 3 Türkiye üçüncülüğü elde eden sporcular Düzce’ye büyük bir gurur yaşattı.

Antrenör İsmail Ünal, müsabakalar sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Bugün derece alan sporcularımız geçtiğimiz yıl da kürsüye çıkmayı başaran çocuklarımız. Başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bizleri her şart altında destekleyen başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü olmak üzere, Spor Akademimizin ve Kulübümüzün Başkanı Sayın Turan Akdoğan’a ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri