YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MHP’LİLER PARTİ BİNASINDA BAYRAMLAŞTI !

405

Siyasi partiler geleneksel bayramlaşma için bu yıl da ikinci günü tercih etti. MHP’nin il binasında gerçekleşen bayramlaşmasında, partililere hitap eden MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Akçakoca programına eşlik etmesi nedeniyle Milletvekili Ümit Yılmaz’ın bayramlaşma programına katılamadığını söyledi.

MHP Düzce il teşkilatının bayramlaşma programı bayramın 2. günü gerçekleşti. Bayramlaşma programına MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, MHP’li meclis üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı Erdoğan Bıyık, MHP Kadın Kolları ve partililer de katılım sağladı.

Bayramlaşmada yaptığı konuşmada herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak söze başlayan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Öncelikle bayramlaşma törenimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Vekilimiz Ümit Yılmaz bugün aramıza katılamadı. Kendisi eski Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ziyareti dolayısıyla Akçakoca’da. Biz de buradaki bayramlaşmadan sonra Binali Yıldırım’ın programına katılacağız. Herkese iyi bayramlar diliyorum.”

Bayram mesajlarının okunmasının ardından partililer, bina önünde tek tek bayramlaştı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar