YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İLK VAKANIN GÖRÜLDÜĞÜ AKÇAKOCA’DA YOLLAR BÖYLE YIKANDI!

389

İlk Koronavirüs vakasının bugün görüldüğü Akçakoca ilçesinde Belediye yetkilileri yolları sabunlu suyla yıkadı. Çalışmalara Belediye Başkanı Okan Yanmaz da katıldı.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, koronavirüsle mücadele kapsamında desenfekte tünelleri kurdu ve ardından ekiplerle birlikte sokakları dezenfekte çalışması yürüttü.

Başkan Yanmaz, ilk olarak ilçenin iki farklı noktasına kurdurduğu dezenfeksiyon tünellerini hizmete açtı.

Ardından ekiplerle birlikte sokakları dezenfekte çalışmasını yürüten Başkan Yanmaz, itfaiye hortumuyla sokakları baştan sona yıkadı.

Tüm ekiplerin aynı anda seferber olduğu dezenfeksiyon çalışmasında bizzat yer alan Başkan Yanmaz’ın bu çabası vatandaşlar tarafından övgü dolu sözlerle karşılanarak alkışlandı.

Başkan Okan Yanmaz, yaptığı açıklamada, içinden geçilen bu zor dönemde Belediye olarak ellerinden gelen gayretin daha fazlasını verdiklerini belirtirken, sürecin başından itibaren üstün gayretler sarf eden belediye personeline de teşekkür etti.

Yanmaz ayrıca, korona salgınına karşı milli bir hassasiyetle çalıştıklarını, bu günleri en az kayıpla geçirmeyi arzu ettiklerini söylerken, vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunarak mutlaka evde kalınması gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan Korona Virüs teşhisi konulan gencin ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavisine başlandı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar