YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BERA HOLDİNG’DEN KAMPANYAYA 240 BİN TL BAĞIŞ!

309

Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” Milli Dayanışma Kampanyası’na Bera Holding olarak gönülden destek verdiklerini söyledi.

Alaboyun, borsada işlem gören bir şirket olarak genel kurulun kendilerine verdiği azami nakdî bağış yetkisini kullanarak 240.000-TL’lik bağış ile bu kampanyaya katılmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Alaboyun: “Kumbarasında biriktirdiği harçlığını veren Aslı kızımız, arabasını satan Durmuş dedemiz ve yaşlılık aylığını bağışlayan Naife ninemiz ile birlikte atan bir kalbimiz; ülkemiz için birlikte sorumluluk duyan bir bilincimiz var” dedi.

Bir taraftan üretimden gelen güçlerini sürdürürken, diğer taraftan Korona virüsün doğurduğu ekonomik daralmalara rağmen istihdamın devamı için azami gayret gösterdiklerini söyleyen Alaboyun, bu süreçte hiçbir çalışanı işten çıkarmadıklarının altını çizdi.

“Örnek tedbirler aldık”

Üretim yapan personelin sağlığı konusundaysa özel sektör için model olabilecek nitelikte tedbirleri hayata geçirdiklerini söyleyen Alaboyun; ülkemizin birlik, beraberlik ve milli dayanışma içinde bu sorunun da üstesinden geleceğine vurgu yaptı. “Yapılan bu nakdî bağışın yanında, yaklaşmakta olan mübarek Ramazan ayında da insanımız için aynî bağışlarımız devam edecektir” diye ekleyen Alaboyun; bizleri millet yapan olgunun, olağanüstü dönemlerde gösterdiğimiz kenetlenme ile ülkemiz ve milletimiz için sergilediğimiz ortak seferberlik ruhu olduğunun altını çizdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar