YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YIĞILCA’DA DEZENFEKTAN TÜNELİ HİZMETE GİRDİ!

363
Tüm dünyada hızla yayılan yeni tip Koronavirüs salgınının etki ve yayılma hızını azaltabilmek adına önlemler alınmaya devam ederken Yığılca Belediyesi, vatandaşların güvenliği için dezenfektan tünelini hizmete sundu.
Yığılca Belediyesi, tüm dünyada etkisini gösteren COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgınına karşı alınan tedbirlere bir yenisini daha ekledi.
Belediyenin çalışmaları sonucu şehir merkezinde bulunan Atatürk Anıtı önüne dezenfeksiyon tüneli yerleştirildi. Sisleme yöntemi ile çalışan ve insanların tepeden tırnağa dezenfektasyonunda önemli bir araç olan tünel, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın ilk geçişi yapmasıyla birlikte hizmete açıldı.
Tünel, vatandaşların üzerinde asılı bulunan virüs ve bakterileri dezenfekte yöntemi ile yok edecek. Kurulan dezenfeksiyon tüneli gün içinde daima kullanıma açık bulunacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rasim Çam, “vatandaşlarımızın sağlığına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İçinde bulunduğumuz bu durumu inşallah yakın bir zamanda atlatacağız. Yığılca Belediyesi olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız” ifadelerine yer verdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar