BAHÇELİ; RAMAZAN AYI SONUNDA BU BAĞDİREYİ ATLATACAĞIZ!

506
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kovid-19 salgını ile ilgili, “İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır.” ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacağına inandığını belirterek Türkiye’nin salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde aşacağını, yaraların da milli birlik ruhuyla sarılacağını kaydetti.
Bahçeli, “Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler ve bu kapsamdaki siyasi gelişmeler”le ilgili yazılı açıklama yaptı.
MHP Lideri Bahçeli, dünyanın bambaşka ve nevzuhur bir dönemin içinden geçtiğini, yeni tip koronavirüsün bütün ezberleri bozmakla kalmadığını, öncelik sıralamalarını değiştirdiğini, sosyal dengeleri temelinden sarstığını ifade etti. Küresel salgının tüm ülkeleri her cepheden vurmak şöyle dursun, adeta işgal ve istila ettiğini belirten Bahçeli, tehdidin büyük, tehlikenin her yerde olduğunu, hiçbir yerin güvenli olmadığını vurguladı.
Salgına hazırlıksız yakalanan hatta salgının boyutlarını basite ve hafife alan ülkelerin maruz kaldıkları travma ve kayıpların ağır düzeye yükseldiğini anlatan Bahçeli, “ABD ve Avrupa ülkelerinin bulanık ve bunalımlı hali buna en açık delildir. Kovid-19 hastalığının etkilerini en aza çekebilmek amacıyla ihtiyaç olan küresel dayanışma ve işbirliği maalesef yeni tartışmalarla sekteye uğramaktadır. Böylesine ağır sorunlu bir dönemde siyasi kaygılarla hareket etmek, fuzuli meselelerden dolayı polemik üretmek bir defa insan haysiyetine, insanlık değerlerine kategorik saygısızlıktır.” değerlendirmesini yaptı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key