YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN KOLOĞLU BİZZAT KENDİ MASKE DAĞITIYOR

491
Cumayeri Belediyesi Yeni Tip Korona Virüs(Covid-19) tedbirleri çerçevesinde Cumayeri Halk Eğitim Merkezi’nde gönüllü çalışanlar tarafından yapılan maskelerin dağıtımına başladı.
Cumayeri Belediyesi, Cumayeri Kaymakamlığı, Vefa Sosyal Destek Grubu, Halk Eğitim Merkezi ve gönüllülerle birlikte cerrahi maske üretimi ve dağıtımı yapmak suretiyle bu mücadeleye katkıda bulunuyor.
Cumayeri Belediye Başkanı Musatfa Koloğlu konuyla ligili yaptığı açıklamada: “Emeği geçen tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Bu gün itibariyle, tüm mahallelerimizde maske dağıtımına başladık. Sizin güvenliğiniz için üretilmiş olan maskeleri, “Siz Evde Kalın” diye, hiçbir konut atlanmadan tüm hemşerilerimizin ayağına getiriyoruz.
Dağıtım tamamlandıktan sonra talep edilmesi halinde maske dağıtmaya devam edeceğiz. Üretimimiz devam etmektedir, hiç kimseyi maskesiz bırakmayacağız.
Evde kalalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Çıkmak zorunda kalırsak sosyal mesafeye uyalım. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar