YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İŞ OLSUN DİYE Mİ KOYULDU!

396
Düzce’de Koronavirüsün yayılma rsikinin en fazla olduğu hassas noktaların başında gelen banka Atm’lerine konulan el dezenfektan kutularının neredeyse tamamının boş olması vatandaşların da tepkisine neden olmaya başladı. ATM’lerde işlem yapan vatandaşların ellerini dezenfekte etmek için koyulan dezenfektan kutularının boş olması uygulamada denetim eksikliği olduğunu gözler önüne serdi.
Ülkemizde ve özellikle ilimizde, Çin’in Vuhan kentinde başlayarak dünyayı tehdit eden, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla yürütülen çalışmaların başında şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilen el dezenfektanları geliyor.
Ancak özellikle Bankaların ATM’lerine yerleştirdiği dezenfektan kutularının boş olması bu konuda denetim eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
İşlem yapan vatandaşların sağlığı ve korunması açısından büyük önem arz eden el dezenfektanlarının neredeyse tamamında boş olması yetkililerin de bu konuya ne kadar hassasiyetle yaklaştıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar