KILIÇDAROĞLU’NDAN SÜRPRİZ BAYRAM ZİYARETİ!

351
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bolu’ya geldi. Bolu Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Bolu halkının bayramını kutladı.
 
İstanbul’daki programının ardından Ankara’ya dönerken Bolu’ya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boluluların bayramlarını kutlamak için Bolu Belediyesi’ni ziyaret etti.
Kılıçdaroğlu, burada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Feridun Yılmaz ile bazı belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.
 
Basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.
Ziyaretinin ardından çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu halkının bayramını kutlayarak, “Bolululara selam söyleyin. Hepsini yürekten selamlıyorum. Hepsini kucaklıyorum. Belediye Başkanımız Bolu’ya son derece güzel hizmetlerde bulunuyor. Kendisi yaptığı çalışmaları aktardı. Ben de hepinizin huzurunda Belediye Başkanına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Boluluları tekrar yürekten kucaklıyorum.” dedi.
Ziyaretin kendisi için de sürpriz olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “İstanbul’dan Ankara’ya dönerken aradılar beni. Ben de belediyedeyim, çalışıyorum deyince, o zaman bir bardak çayını içmeye geleyim dedi. Bayramlaşmak için geldi. Bizim çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik kendisine. Tekrar Ankara’ya hareket etti.” diye konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key