YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ ATAY; 15 TEMMUZ GECESİ YAPILAN İHANETİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

365

Düzce Valisi Cevdet Atay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Atay, mesajında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün dördüncü yıl dönümünü milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

2016 yılının 15 Temmuz gecesi, askeri yapılar içinde konuşlanmış FETÖ mensubu bir grup çetenin tankları şehirlerin meydanlarına sürüp halkın üzerine bombalar yağdırdığını ifade eden Atay, o gece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, kahraman milletin evlatlarının canlarını siper ederek hainlerin tüm hesaplarını altüst ettiğini kaydetti.

Genç nesillerin 15 Temmuz şehitlerini hatırlamaları, yad etmeleri için bu tarihi “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerine katılmalarını önemsediğini belirten Atay, şunları kaydetti:

“Şehitlerini unutanların yürekleri kurur. O karanlık geceye teslim olmadıkları için milletimizin her bir ferdine minnettarız. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Türk milletinin bu kutlu yürüyüşü, zalime karşı mazlumların yanında dik duruşu, nesiller boyu devam edecektir.  FETÖ, PKK ve tüm terör örgütlerine karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar