YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BİROL ŞAHİN; BELEDİYEYİ UZAKTAN KUMANDA İLE YÖNETEN BAŞKANLAR VAR!

692
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzce’de başkan yardımcısı olmayan tek belediye başkanı olduğunu belirterek, başkan yardımcım olsa belki işleri gevşetirim, şuan ilçeme hizmet etmek için büyük bir efor sarf ediyorum, yardımcım olsa belki belediyeye gelmekten imtina ederim, nasıl olsa yardımcım var derim, çünkü bu şekilde yapan belediyeyi uzaktan kumanda ile yöneten başkanlar var dedi.
 
Cesur ve sivri açıklamaları ile bilinen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yine olay yaratacak sözler sarf ederek gündeme oturdu.
 
Belediye başkanı olup da belediyeyi uzaktan kumanda ile yöneten başkanlar olduğunu söyleyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, kendisinin ise başkan yardımcısı dahi almayarak tüm mesaisini ilçeye hizmet ederek geçirdiğini söyledi.
Benim en büyük özelliğim sabah erkenden işimin başında olmak diyen Şahin; personelimiz de özveri ile çalışıyor, ben hepsinden memnunum. Kaynaşlı Belediyesi’nde bir başkan yardımcısı yok. Kadrosu var. İstesem alırım. ama işin mali boyutu var. Bir başkan yardımcısının bize maliyeti aylık 10 bin TL. 5 yılda 600 Bin TL yapar. bu para ile ilçeme hizmet ederim dedi.
Başkan yardımcısı olup da nasıl olsa işler yürüyor diyerek Belediyeye çok fazla gelmeyen adeta belediyeyi uzaktan kumanda ile yöneten başkanlar var . görüyoruz. Biz onlardan olmayacağız dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar