YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE’DEN KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’A DESTEK AÇIKLAMASI!

421
Düzce’de, Azerbaycan’a destek açıklaması yapıldı.
 
Düzce Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğunca organize edilen basın açıklamasına Alperen Ocakları il Başkanı Onur Çetin, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk, ve İyi Parti Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.
Düzce Cedidiye Camii önünde cuma namazı çıkışı Azerbaycan’a destek için bir araya gelen topluluk adına konuşan Düzce Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Saqi Nebiyev ”Ermenistan ordusunun, işgal altındaki Dağlık Karabağ toprakları üzerinden Azerbaycan’a saldırarak sivilleri hedef almasını şiddetle kınadıklarını söyledi.
Ermenistan’ın 1992 yılındaki giriştiği Hocalı katliamı ve Dağlık Karabağ işgali ile 1,5 milyon Azeri Türkü’nün kendi topraklarını terk etmek zorunda kaldığını belirten Nebiyev, “28 yıldır bu saldırılar devam ediyor olmasına rağmen, burada çıkarları olan devletler bugüne kadar Ermenistan işgaline hiçbir çözüm üretmediler.” dedi.
 
Azerbaycan’ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Alperen Ocakları İl Başkanı Onur Çetin de Alperenler olarak Azerbaycan’da vatan topraklarını korumak adına savaşmaya hazır olduklarını belirterek Azerbaycan’ın her daim yanında olacaklarını, gerekirse canlarını bile vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk ise Azerbaycan’a yapılan saldırıları şiddetle kınayarak gereken cevabın en güzel şekilde verileceğini söyledi ve saldırılarda şehit düşen Azeri halkına da Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı dileklerini iletti.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar