YENİDEN REFAH PARTİSİ 2 YAŞINDA !

336

Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşunun 2’inci yıl dönümü nedeniyle Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk yazılı bir açıklama yaptı. Merttürk, Anadolu’yu karış karış gezerek milletle buluştuklarını belirtti. Hedeflerinin ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi İnşa Etmek’ olduğunu ifade eden Merttürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Yeniden Refah Partimiz’i kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın 1969’da başlattığı yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı. Partimizi kurduğumuz o gün, mazlumların kurtuluş ümidinin yeniden yeşerdiğinin müjdesi olan tarihi bir gündü. Partimizi kurarken, yola çıkarken zorlukları biliyorduk. Nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Yeniden Refah Partimiz’in bugün Türkiye’de yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İki yıl önce kurduğumuz partimizde ilçe kongrelerimizi, il kongrelerimizi büyük katılımlarla, heyecanlı, coşkulu, ülkemize ve Milletimiz’e hizmet etme şuuruyla bir araya gelen topluluklarla gerçekleştirdik. Partimizin kurulduğu günden bu yana tüm Anadolu’yu karış, karış geziyor, milletimizle buluşuyoruz. Kapısına kadar gittiğimiz insanlarımız yakamızda bulunan rozetimizi görünce hasretle bize sarılıyor. Yeniden Refah Partisi ve Dr. Fatih Erbakan ismini duyunca bizleri sevgi ve muhabbet ile kucaklıyor, efsane Milli Görüş hizmetlerine duydukları özlemi ifade ediyorlar.

Türkiye’de vatandaşların büyük sıkıntıları olduğunu vurgulayan Nezir Merttürk, Yeniden Refah Partisi olarak bu sorunlar için projeler geliştirdiklerini söyledi ve “ Tüm bu projeleri geliştirirken hedefimiz Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmektir. Milli ve manevi değerlere bağlı, eğitimli ve donanımlı gençliğimizle, anne ve baba olmanın değerini bilen, yeni nesilleri yetiştirecek en sağlam yapının aile olduğunun bilincinde olan Milletimiz’le, refahın ve kalkınmanın üretmekle mümkün olduğunu bilen sanayicimizle, çiftçimizle Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşacağız, ekonomik ve teknolojik bakımdan güçlü Türkiye’yi hayata geçireceğiz’ dedi

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key