YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN DÜZCE’DE !

840
Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, Düzce Deva Partisi İl Binasının açılışı ve akabinde yapılacak olan il kongresi için Düzce’ye geldi.
Otoyol Düzce gişelerinde İl Başkanı Murat Caymaz ve Düzce İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ali Babacan buradan DEVA Partisi seçim otobüsüyle Düzce İl merkezine geldi.
Babacan Düzce il merkezinde ilk olarak parti binasının açılışını gerçekleştirdi. Babacan’a Parti Kurucuları arasında yer alan Düzce eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da eşlik etti.
Açılışta Konuşan Genel Başkan Ali Babacan; Bugüne kadar 78 ilde Deva Partisinin kuruluşunu tamamladığını ve bugün Düzce’de 40. il kongresini gerçekleştireceklerini söyledi. Babacan hızlı bir şekilde kuruluşları gerçekleştirilen teşkilatlar için ”bizlere ne kadar ihtiyaç duyulduğu buradan açıkça görülüyor” dedi. 
Babacan konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde kurdelayı keserek partisinin Düzce il binasını hizmete açtı.

Açılışın ardından  Ali Babacan parti üyeleri ile birlikte Düzce esnafını ziyaret etti, hal hatır sordu. Babacan’a esnaflar Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti ve ekonomik desteğin şart olduğunu vurguladılar.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar