YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GÖLYAKA İÇİN MUHTEŞEM TANITIM !

728

Gölyaka’nın tanınmış simalarından Talip Atasoy’un yarışmacı olarak katıldığı ”Yatıya Misafirim Var” adlı yarışmada Gölyaka muhteşem bir şekilde tanıtılmış oldu.

Kanal D ekranlarında “Yatıya Misafirim Var” adlı programa katılarak Gölyaka’yı temsil eden Talip Atasoy haftanın birincisi oldu.
Gölyaka Belediyesi’nin de katkılarıyla İlçede ağırlanan ve farklı İllerden katılarak bölgelerini temsil eden yarışmacılar memnuniyetleri dile getirerek ev sahibi Talip Atasoy’un misafirperverliğinden ve başarısından dolayı yüksek puan vererek haftanın birincisi yaptılar.
5 yarışmacı arasından haftanın birinsicisi olan Atasoy’a, İlçe Kaymakamı Fahri Onay, Belediye Başkanı 
Yakup Demircan , Başkan Yardımcısı Niyazi Aydın, İGM Üyesi Fazlı Koç, Belediye Meclis Üyesi İsmet Coşkun, Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner, Düzce Kültür Turizm İl Müdür vekili Sebahattin Parlak, Milli Parklar Düzce Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek İlçeye olan katkılarından, tanıtımından ve en güzel bir şekilde temsil ettiğinden dolayı çeşitli hediyeler ve plaket takdim ederek onure ettiler. 
Gölyaka’lı yarışmacı Talip Atasoy, “İlçemi en güzel bir şekilde temsil etmeye çalıştım. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Gölyaka Belediye Başkanımız Yakup Demircan olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yarışmada Efteni Gölü Kuş Cenneti ve Güzeldere Şelalesi ve mesire alanı Tüm Türkiye’ye muhteşem bir şekilde tanıtılmış oldu. Talip Atasoy’da yarışmadaki sempatikliği ve sevecenliği ile Tüm Türkiye’nin gönlünde yer etmeyi başardı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar