KAZA MI CİNAYET Mİ?

774
Önceki gün Çilimli sapağında meydana gelen kazada Ambulansın çarptığı otomobilde hayatını kaybeden Cansu Gümüş’ün ailesi hukuk mücadelesi başlattı. İçinde hasta olmamasına rağmen aşırı hızla kırmızı ışık ihlali yapan ambulans sürücüsü tutuklanırken Gümüş’ün ailesi ise bu bir kaza değil cinayet diyor. Ambulansın ait olduğu Özel Hastane ise kaza ile ilgili açıklama yapmayarak sessizliğini koruyor.
 
Geçtiğimiz çarşamba günü D-100 karayolu Çilimli sapağında meydana gelen kazada, hasta almaya gittiği iddia edilen özel hastaneye ait ambulansın otomobile çarpması sonucu araçtan fırlayan Trakya Üniversitesi Bankacılık ve Sosyal Hizmetler Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Cansu Gümüş hayatını kaybetmiş, annesi Fatma Gümüş ve yengesi Huriye Yıldız ise yaralanmıştı.
 
Kazanın ardından gözaltına alınan ambulans şoförü Sinan Bütünoğlu tutuklanırken Özel hastaneye ait ambulansın içerisinde hasta olmamasına rağmen sürücünün aşırı hız yaparak, kırmızı ışıkta geçmesi ise vatandaşların tepkisine neden oldu.
 
Cansu Gümüş’ün ailesi kaza ile ilgili hukuk mücadelesi başlatırken hasta almaya gittiği iddia edilen ambulansın boş olması nedeniyle kavşağa daha yavaş ve kontrollü girmesi gerektiğini savundular. Ambulansın ait olduğu özel hastane ise henüz kaza ile ilgili bir açıklama yapmadı ve tepkiler ile ilgili sessizliğini koruyor.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar