YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU!

463

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor bugün  18 Temmuz Stadyumunda Karbel Karaköprü Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz öne geçtiği müsabakada galibiyeti koruyamadı ve sahadan 1-1’lik skorla berabere ayrılarak 1 puana razı oldu. 

Düzcespor maça  Furkan Kaçar, Ebu Sıddık Çelebi, Osman Boz, Metin Sevinç, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Ömer Faruk Sezgin, Yusuf Akyel , Barış Bozdilki, Mutlu Güler, Oğulcan Şahin ilk 11’i ile başladı.  Rakip takım Karbel Karaköprü Belediyespor ise sahaya Fehmi Karakeçili, Erdal Pekdemir, Metehan Andaç Özlü, Umut Pusat, Erdi Kasapoğlu, Emirhan Korkmaz, Haydar Deniz, Halil Duman, Hakan Albayrak, Tugay Kırcalı, Umut Aslan ilk 11’i ile çıktı. 

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılamada, Düzcespor 13. dakikada Ömer Faruk’un gölüyle 1-0 öne geçti . Ancak rakip takım golden sonra baskı kurdu ve 25. dakikada Karbel Karaköprü Belediyespor oyuncusu Umut Aslan topu ağlarla buluştu. Aslan’ın golüyle karşılaşmada durum 1-1 oldu. Her iki takımın da istekli gözüktüğü ilk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. 

Maçın ikinci yarısında her iki takım karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1’lik skorla sona erdi. Düzcespor bu skorla puanını 23’e çıkardı. 

HABER FOTO: Çetin RESULOĞLU – Spor Servisi

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar