YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KESKİN; AHDE VEFAYI GÖRECEĞİMİZ YENİ BİR YÖNETİM KURUYORUZ!

523

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin 19 Ocak 2021 Salı günü yapılacak olan 7. Olağan il kongresi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Keskin toplantıda kongrede kendisinden başka bir aday olmayacağını ve görevine devam edeceğini açıkladı. Keskin ayrıca;  hazırladığımız il yönetimi listemizde gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok temsil edildiği tecrübeli arkadaşlarımızın ve Ak Parti Düzce teşkilatlarının hafızası olan ahde vefayı göreceğimiz bir yönetim anlayışını yansıtmaya çalışacağız dedi. 

Merkez ilçe, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının da hazır bulunuğu basın toplantısında Keskin, kongre süreci hakkında merak edilenleri kamuoyu ile paylaştı.

Keskin Ak Parti de 7. Olağan kongreler bilindiği üzere Ekim 2019 yılında delege seçimleri ile başlamış sırası ile belde ve ilçe kongrelerimiz gerçekleşmiştir. İnşallah Düzce il kongremizi 19 Ocak Salı günü genel başkanımız sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yoluyla katılımları ile pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz.

81 il de olduğu gibi sayın genel başkanımız, cumhurbaşkanımızın ak parti genel merkez teşkilat başkanlığımızın tensipleri ile kıymetli delegelerimizin oyları ile Ak Parti Düzce il başkanlığına devam edeceğiz.
Göreve geldiğimiz 2019 Ocak ayı itibarı ile değerli Düzceli hemşehrilerimizi teşkilat mensuplarımızı kucaklayarak zorlu iki yıl geçirdik. Seçimler, sel felaketleri ardından pandemi sürecinde hep halkımızın yanında olduk. Bu zorlu süreçlerde milletvekillerimiz, belediyelerimiz, il genel meclisimiz, belde, ilçe, il yönetimleri, kadın ve gençlik kollarımız kısacası tüm teşkilatlarımızla birlikte Düzcemize bir çok hizmeti hep birlikte kazandırdık.

Kongrelerimiz yeni heyecanların katıldığı kadrolarımızı genişlettiğimiz süreçler olmuştur.Hazırladığımız il yönetimi listemizde gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok temsil edildiği tecrübeli arkadaşlarımızın ve ak parti Düzce teşkilatlarının hafızası olan ahde vefayı göreceğimiz bir yönetim anlayışını yansıtmaya çalışacağız.

Kurulduğu günden beri görev yapan tüm il ve ilçe başkanlarımıza yönetim ve meclis kadrolarında yer alan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunarım.

Ahirete göç etmiş arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diler hastalarımıza acil şifalar dilerim. Görev yaptığım yönetimdeki kardeşlerime teşekkür ederim.

kongre sürecinde seçilen her bir belde, ilçe, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlarına yönetici kardeşlerime başarılar dilerim. İl başkanı olarak teşkilatlarımızdaki her bir arkadaşımla gurur duyuyorum, güveniyorum. Hep birlikte partimizi Düzce’de 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacağımızdan eminim gurur ve kibirden uzak milletimizle el ele gönülleri fethedeceğiz.

Kongremizin partimize, Düzcemize vatanımıza, aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce allahtan niyaz ederim.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar