YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DE YENİDEN KESKİN DÖNEMİ!

452

AK Parti Düzce 7. Olağan Kongresi Bahçeşehir Spor Salonunda gerçekleşti. Kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye telekonferans yolu ile katılarak partililere hitap etti.

Bahçeşehir Spor Salonunda gerçekleşen Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda Divan Kurulunun seçilmesinin ardından kürsü konuşmalarına geçildi. 

Kongrede konuşan İl Başkanı Mustafa Keskin, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile yolumuzun sonuna kadar birlikte yürüyeceğiz diyerek davaya olan bağlılığını dile getirerek konuşmasına başladı.  Ak Parti öncesini anlatan Keskin Ak Parti sayesinde gelinen noktanın da kıyaslanmasını istedi ve eskide yaşananları unutmadık, unutturmayacağız dedi. Parti kapatma girişimlerinden Darbe girişimlerine kadar Ak Parti’nin bir çok engeli Ak davaya gönül vermiş insanlar sayesinde aştığını belirten Keskin, kendini ülkeye hizmet için adayan Recep Tayyip Erdoğan’a olan inanç ve bağlılığın hiç bitmeyeceğini söyledi.

Düzce’ye il başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri de anlatan Keskin, Düzce’ye hizmet noktasında hem il genel meclisi ile hem de Belediye başkanları ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek Düzce’de özellikle Belediyeler ile istişareler yaparken parti ayrımı yapmadıklarını söyledi.

Tek liste ile aday olarak gösterilen Mustafa Keskin güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçildi. Yeni kadrolar ile yeni başarılara ve hizmetlere yelken açan AK Parti Teşkilatı “Keskin ile Yola Devam” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar