YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

JANDARMADAN KORSAN FINDIKÇILARA SABAH OPERASYONU!

478

Düzce Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı Düzce’de faaliyet gösteren Fındık Alım merkezlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda usulsüz ölçüm yaptığı tespit edilen 24 adet kantara el konuldu. İşyeri sahipleri hakkında da tutanak tutuldu.

 

Bin bir emekle ve alın teri ile toplanan fındıkları üreticiden kantar hilesi ile ucuza alarak üreticileri zarara uğratan fındık tüccarlarına eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan şikayetleri değerlendiren  Düzce Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı Düzce’de faaliyet gösteren Fındık Alım merkezlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 

11 ayrı Fındık Alım Satımı yapılan iş yerinde Jandarma, Emniyet ve Düzce Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü ile eş zamanlı ve ortak yapılan operasyonda toplamda usulsüz ölçüm yaptığı tespit edilen 24 adet kantara el konulduğu ve bu işyerleri ile ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından işlem başlatıldığı açıklandı. 

İşini düzgün yapan Fındık tüccarlarının da destek verdiği operasyonda korsan fındık tüccarlarının kantar oyunu ile üreticinin fındığını düşük tartarak ucuza aldıkları tespit edildi ve vatandaşlar bu konuda uyarıldı. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar