YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCELİ ANNELERDEN DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK ZİYARETİ!

553
Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi devam ediyor. Düzceli anneler de Diyarbakır’da HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret ettiler.
Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren aileleri ziyaret eden Düzceli anneler de her zaman yanınızdayız mesajı vererek ailelere moral oldular.
Ziyarete katılan Düzceli anneler adına açıklama yapan Ak Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Güler Güneş; Düzceli anneler olarak evlat nöbeti tutan anne ve babalara destek vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Diyarbakır ailelerinin verdiği mücadeleye devletin desteğini hatırlatan Güneş; bizler de Düzce’den bu mücadeleye destek verdiğimizi ve yanlarında olduklarımızı göstermek adına buraya geldik. Ailelerimizin evlat acısını paylaşıyoruz. Rabbim tez zamanda sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin diye konuştu.
 
Ziyarette Düzceli anneler Diyarbakır annelerine çeşitli hediyeler takdim ettiler ve her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek moral olmaya çalıştılar.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar