YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

09.05’DE DÜZCE’DE HAYAT DURDU!

267
Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 83. yılında Düzce’de törenle anıldı.
 
Düzce Valisi Cevdet Atay, Atatürk Anıtına çelenk sundu, saatler 09.05’i gösterdiğinde ise sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından istiklal marşımız okundu.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de törenlerle anıldı.
Anıtpark’taki törene, Vali Cevdet Atay, Belediye Başkan yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, siyasi partilerin İl Başkanları, STK Temsilcileri, daire müdürleri, gaziler, askeri ve mülkü erkan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çalmaya başladı, Ata’ya saygı duruşunda bulunuldu.
Yağmura rağmen vatandaşlar Atatürk’e saygı duruşunda bulunurken sürücülerin de araçlarından inerek saygı duruşunda bulundukları izlendi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar